Tässä siis ensimmäinen varsinainen tekstini... Aiheeksi valitsin ihastuttavan Keira Knightleyn, joka on kiinnostava persoona, lahjakas näyttelijä ja hänellä on omaperäinen, loistava tyyli. Tässä muutamia kuvia viiden vuoden ajalta... 16-kesäisestä lupaavasta näyttelijättärestä 22-vuotiaaksi tähdeksi.

2001

keiraknightley-dot-net_bilbpromotion2001-02

Kuva ei ole mikään paras mahdollinen, se on Bendt It Like Beckham-elokuvan radiopromosta Lontoosta. Tuonhetkinen asukokonaisuus ei ole mikään repäisevä, mutta pipo tuo mukavasti katu-uskottavuutta. Ja yksinkertaisuus on kaunista...

2002

keiraknightley-dot-net_cartierinternationalpolomatch-windsor2002jul28-04

Kymmenen pistettä ja papukaijanmerkki! Mekko on yksinkertainen, yksivärinen... Ei mitään turhia koristuksia, mutta mielenkiintoiseksi mekon tekee leikkaus ja rypytys. Nimenomaan rypytetty kaula-aukko ja halkio helmassa tuovat mekkoon piristävää keveyttä, joka korostaa kantajansa siroa, kaurismaista olemusta. Laukku ja kengät ovat myös petite, mutta mietin rikkooko kenkien poikkeava väri hieman kokonaisuutta. Toisaalta se ehkä sointuu jollain tasolla hänen vaaleisiin hiuksiinsa, joten ihan hyvä valinta ainakin näin maallikon silmään.

2003

.

Panta ja kiharat antavat ihanaa tyttömäisyyttä, mutta farkut ja vaatteiden maanläheiset värit tuovat särmää. Itse en tosin pidä (en ole koskaan pitänytkään - edes silloin, kun ne olivat muodissa) piikkikärkisistä kengistä, mutta suvaittakoon ne tämän kerran.

2004

keiraknightley-dot-net_kingarthur-pressconference-la2004jun25-02

Kolme k:ta... Klassisuus, kaurismaisuus, Keira. Ainakin tässä kuvassa yhdistyvät nuo kaikki kolme. Itse asiassa tässä toistuu sama kuin vuoden -02 kuvassa: asun ja laukun väristä poikkeavat kengät. Mutta rehellisesti sanottuna: eivät ne pahalta näytä.

Oli aivan pakko liittää tähän toinenkin kuva, jossa näkyisi hyvin Keiran hiusmalli vuodelta 2004. Lähinnä sen takia, että olen itsekin lähiaikoina leikkauttamassa itselleni samanlaiset hiukset. Valitettavasti tuskin saan siinä yhteydessä yhtä kauniita kasvoja...

2005

Tähän ajattelin valita hieman arkisemman kuvan. Hiukset ovat edellisvuodesta vaalentuneet ja lyhentyneet roimasti. Ihanat kulmat muuten, antavat kasvoille ilmettä (en henk.koht. pidä yhtään värittömistä tai kokonaan pois nypityistä kulmakarvoista, kuten BB-Sarilla tai -Piialla).

2006

keiraknightley_dot_net-candid-12march2006-atelectriccinemainlondon-0001

Tämäkään ei ole mikään gaalakuva, mutta mikäs sen parempaa. Tässä kuvassa Keiran asu korostaa todellakin englantilaisuutta (luultavasti tahattomasti), mutta onhan kuva otettukin Lontoosta. Saappaat ovat aivan ihastuttavat sekä väriltään että muodoltaan. Erityisesti tällaiset kärjet ovat minulle mieleen. Olen melko epäluuloinen shortsien suhteen, mutta ainakin Keiran yllä sukkahousuihin tai legginseihin yhdistettynä ne näyttävät hyvältä. Niukkaa alaosaa korvaa ei-niin-kireä takki ja aivan ihana lakki. Ruskea laukku sopii hyvin mukaan kuvaa, ja on luultavasti myös käytännöllisen kokoinen.

2007

Mitä tähän voi vielä sanoa? MELKEIN täydellinen asukokonaisuus. Sana melkein tulee ehkä liian leveistä lahkeista, jotka ihan näin käytännön näkökulmasta sotkeentuvat helposti eivätkä välttämättä näytä maailman parhaimmalta tuulisella säällä lepattamassa. Mutta erityisesti takki, koru, hattu... Huoh. Ihan täydellistä, I love it.

Yritin etsiä tähän myös kuvaa Keirasta suloisessa vihreässä mekossa, mutten valitettavasti onnistunut :/ Laitan sen tänne myöhemmin, mikäli onnistun etsinnöissä.